Jacqueline

Persoonlijke Begeleider
Ik ben Jacqueline van Schie en ik woon samen met mijn man Theo. Samen hebben 3 dochters van 24, 22 en 18. Ik werk vanaf mijn 20ste in de zorg en heb veel ervaring opgedaan. Ben ooit begonnen bij  Nieuw unicum in Zandvoort als verzorgende voor mensen met een lichamelijke handicap. Na 3 jaar ben ik op de Hartekamp in Heemstede gaan werken met mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Waar ik met veel plezier 29 jaar heb gewerkt op allerlei groepen en de laatste jaren in de vaste nachtdienst. In de nachtdienst jaren mijn IG ( verpleegtechnische handelingen) diploma gehaald. Uiteindelijk er voor gekozen om bij SterkSaam te gaan werken. Het buitenleven, de bewoners en de dieren trokken mij enorm aan. Ik ga nog steeds met veel plezier op mijn fietsje naar mijn werk, om er weer een mooie dag van te maken met elkaar.

Katrin

Persoonlijke Begeleider
Ik ben Katrin Daniels-Falkenhagen,  in Duitsland geboren. Op mijn negentiende ben ik naar Nieuw Zeeland verhuisd met mijn man en daar hebben wij onze drie kinderen opgevoed. Over de jaren heb ik meerdere opleidingen gedaan en veel verschillende banen. In Nieuw Zeeland heb ik als kleuterleidster gewerkt en daarna in het speciaal onderwijs op een lagere school. Toen wij naar Nederland kwamen heb ik altijd met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt. Omdat ik heel leergierig ben, ben ik weer gaan studeren naast mijn werkzaamheden. Eerst een paar jaar voor pedicure en dan meteen medisch pedicure achteraan. Mijn hobby’s en interesses: Lezen, leren, koken, tuinieren, timmeren en alles wat mijn interesse wekt.

Manon

Persoonlijke Begeleider
Ik ben Manon Christen, woon samen met mijn man, 2 kids en 2 honden. In 2007 heb ik mijn diploma Helpende welzijn behaald daarna begonnen aan de opleiding spw kinderopvang. Ik raakte toen zwanger en ben met school gestopt om mij volledig op het moederschap te storten. Toen mijn jongste zoon 1 jaar was, had ik de behoefte om mijzelf verder te ontwikkelen. Toen ben ik begonnen aan een voltijd opleiding van 3 jaar voor Medewerker maatschappelijke zorg/Verzorgende IG. In het 2e jaar van mijn opleiding kwam ik bij Stichting Sterksaam terecht voor een stage, in het 3e jaar plakte ik hier nog een jaar aan vast want ik voelde me zo thuis bij Sterksaam. In 2019 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ook werkzaam bij Sterksaam. Ik ben creatief in oplossingen bedenken en sta positief in het leven, volgens mijn collega’s ben ik innovatief, zorgvuldig en behulpzaam. Ik vind het belangrijk om iedereen te begeleiden op een manier die bij hen past en zij kunnen zijn, wie

Persoonlijke Begeleider
Ik ben Paul Hogervorst  getrouwd met Laura en wij hebben 2 kinderen, een dochter Jikke 18 jaar, een zoon Lucas 15 jaar, een hond Anka  en twee parkieten. Ik werk sinds 2001 in de zorg op diverse groepen, met verschillende leeftijden van 5 t/m 80 jaar en verschillende niveaus. Daarvoor werkte ik bij de Marine en als beveiligingsbeambte op Schiphol. Ik ben opgeleid tot verpleegkundige en heb diverse cursussen gedaan m.b.t. de zorg. Ik werk sinds februari 2018 bij SterkSaam als persoonlijk begeleider. Ik vind het heerlijk om bij SterkSaam te werken, een mooie locatie, geweldige bewoners en fijne collega’s. Ik ben humoristisch, verbindend, toegankelijk. empathisch ingesteld en zorgzaam.

Ralph

Team Leider
Ik ben Ralph van den Bogaard geboren mei 1957 getrouwd met Marion we hebben 2 kinderen Jelle en Nienke. Trotse opa en Oma van 3 klein kinderen. Na mijn beroeps opleiding MTS wtb kwam ik middels mijn stage terecht bij stichting epilepsie bestrijding Nederland ( huidig SEIN ). Hier ging ik werken op de sociale werkplaats Cruquius Hoeve. Ik direct via een verkorte opleiding MBO AT gedaan  ( gelijk gesteld aan MBO SP). Na 7 jaar overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In deze periode heb ik mijn HBO bedrijfskunde gedaan. Hoofdzakelijk gewerkt in de flexibele  arbeidsmarkt van vestigingsmanager, regiomanager tot directeur van een stichting flexibele arbeid  binnen Corus.  In 2012 kwam ik toch weer in de zorg terecht. Vanaf de opening  ben werkzaam bij Sterksaam.

Maaike

Persoonlijke begeleider
Ik ben Maaike Scheepmaker, en woonachtig in Hillegom. Ik heb pedagogisch medewerker jeugdzorg specifiek gestudeerd aan het MBO Rijnland. Ik ben als stagiaire begonnen bij Sterksaam en ben nu persoonlijk begeleider geworden . Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, netflix en reizen.

Rivka

Zorgcoördinator
Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Rivka Doornenbal, ik werk sinds februari als zorgcoördinator bij Stichting SterkSaam. Ik woon in het mooie centrum van Leiden, waar ik tevens psychologie gestudeerd heb. Graag werk ik mee aan het creëren van een vertrouwde, gezellige plek voor de bewoners en deelnemers, waar ruimte is om te groeien en plezier te hebben.